http://easygojapan.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=2212569
創作者介紹

沙米の旅日手帖

沙米 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

禁止留言
  • something_so_wrong
  • 我今年櫻花期到過姬路城, 宏偉城堡配美艷櫻花, 真係好靚.  當日足足由上晝行到下晝兩點多, 之後再到隔鄰好古園吃鰻魚飯.
     
    下面張相就是今年櫻花期影的姬路城.
     
    [版主回覆10/26/2009 10:49:00]我復活節果時冇去姬路,因為想去金澤,本來都有想去多次,順便過去手塚記念館買野,最後都冇去。好靚呀﹗不過而家又話大修,可能過多幾年先再去。
  • 攝影E與空服企鵝媽
  • 姬路城係我最愛的一個地方 記得搭JR出閘去客務中心持有passport登記外國人可free of charge租單車 行完之後記得去埋好古園,好靚架!! 有套票買 恕我踩踩場小弟有篇issue都係講姬路城,遲d會重寫 http://hk.myblog.yahoo.com/see_you_later/article?mid=6
    [版主回覆10/25/2009 22:06:00]好寧靜o既人個地方,行路去已經好舒服。我唔識踩單車.........
    歡迎有料之人踩場,互相學習,但絕不歡迎無聊洗版活動。