http://easygojapan.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=2203698
創作者介紹

沙米の旅日手帖

沙米 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(5) 人氣()


留言列表 (5)

禁止留言
  • something_so_wrong
  • 我同太太都好鍾意係日本坐 JR 自由行.
    [版主回覆09/18/2009 12:58:00]我都鍾意呀,有時會有d好靚o既景。不過,有次由東京上仙台,太多隧道,最後瞓o左。
  • callmime's 茶茶
  • 一個人去旅行係好自在...........但欠可分享所見所聞的同伴.......... 不過我都會再一個人去下旅行
    [版主回覆09/08/2009 22:14:00]資訊科技發達,我有d朋友好好笑,會晚晚等我online,所以,我都可以同朋友分享,好似有好多「讀者」咁,哈哈﹗
    我個人就算係香港可以完全一個人獨立生活,所以,就唔覺得呢個係問題,一個人有時可以好free,顧慮少d。
  • KenC
  • 你都係一個女仔去日本旅行, 我上年都係1個好仔去了大阪京都東京11日, 在去日本頭兩日都好擔心架,但係發現 原來1個人去日本係幾開心好爽好自由, 唯一係冇1個同聲同氣的伴講嘢囉,
    [版主回覆09/08/2009 21:10:00]可能我習慣都係帶notebook去,所以夜晚就可以同朋友share。初初第一次第一日係最擔心,之後都冇野lu ^^
  • enjoy my life
  • 係吖! 跟團只去大圍地方,很多東西也看不到
  • enjoy my life
  • 嘩!  你好勁吖,可以自己一個人去 planning 旅行,我就無信心啦! 所以我剛剛跟團去了立山黑部回來,跟團唔駛擔心交通問題。
    [版主回覆09/08/2009 10:06:00]我好enjoy係日本坐火車,感覺一流,跟團一定感受唔到。
找更多相關文章與討論